Zippo je jedan od najpoznatijih proizvođača upaljača na svetu, sa tradicijom dugom skoro ceo vek. Svi Zippo benzinski upaljači su proizvedeni u Americi i napravljeni da traju doživotno, a shodno tome imaju i doživotnu garanciju. Otporni su na vetar i idealan su poklon za svakoga, bili oni pušač ili ne.

IdiVictorinox AG je Švajcarska kompanija koja je proizvođač originalnog Swiss Army Knife-a, tj. originalnog "Švajcarca". Sa tradicijom dužom od 130 godina, slabo koja druga kompanija im može prići po kvalitetu. Od 2013. godine, Wenger noževi su takođe u vlasništvu Victorinox AG. Svi Victorinox džepni noževi imaju doživotnu garanciju na svoje metalne elemente.

Idi


Wiener Spielkartenfabrik Ferd. Piatnik & Söhne, ili poznatije samo Piatnik, je svetski poznat proizvođač karata za igranje i društvenih igara iz Beča, sa tradicijom dugom gotovo 200 godina! Sve karte su proizvedene u Austriji i bez kompromisa u domenu kvaliteta izrade.

IdiMaglite je svetski poznat proizvođač metalnih baterijskih lampi iz SAD-a. Sve Maglite lampe su proizvedene po najvišim mogućim standardima izrade, čiju pouzdanost potvrđuju i mnogobrojne vojne i policijske snage u svetu koje su korisnik baš Maglite lampi.

Idi

Polyflame Europe je proizvođač upaljača i ostale pušačke opreme, specijalizovan za licenciranu robu. Neki od Polyflame brendova: Silver Match, Champ, Prof, Maxim.

Idi

Senator je proizvođač premijum i promotivnih olovaka iz Nemačke sa jednom od najdužih tradicija u Evropi.

Idi